Tuesday, February 14, 2012

KÕIGE PAREMAT SÕBRAPÄEVA!

Nädala algus on minu jaoks kuidagi väga lõbusalt alanud. Kaks päeva järjest on mul väga hea tuju olnud, naeran iga asja peale ja ei tea ise ka, mis sisse on läinud. Ehk olin tänase päeva pärast elevil. Sellest siis ka lähemalt.
Eile harjutasime veel viimast korda lugu "Zorongo", mida me tänasel nii-öelda aktusel esitasime. Meie Reiliga mängisime ksülofonidel ja ülejäänud klass flöötidel, üks poiss mängis kitarri.
Hommikul läksin kooli nagu ikka, ainult et täna oli hea tuju mind täielikult vallanud. Kohe esimene tund hakkas hästi - saime Reiliga kõige parema hinde, mis siin saada annab. Esitasime inglise keele tunnis dialoogi 'arsti juures'. Teine tund pidi olema hispaania keel, aga see jäi täna ära, sest õpetaja kutsus meid hoopis väikeste aktust vaatama. Päris huvitav oli. Aktusel mängisid pillid: flöödid, trummid, ksülofonid, klaver; kõlasid luuletused ja laulud ning mis kõige huvitavam, aktusel lõpus kogunes neli klassi iga seina juurde ritta, nii et moodustati ümber publiku ristkülik, ja lõpetuseks esitati lugu 'Tikitikipa'. Vot see oli võimas. Tegin ka telefoniga video, nii et keda huvitab, võib pooleteist kuu pärast minult seda vaadata küsida.
Ja peale kolmandat tundi toimus suurte aktus, vahetunni ajal sissekäigusaalis. Alustasid tantsijad ja järgnesime meie oma Andaluusia-looga. Arva, et meil läks üsna hästi, igatahes õpetaja jäi rahule. Arvatavasti oleks pidanud aktusel ka koor laulma, aga kahjuks jäi vahetund liiga lühikeseks ja seda me kuula ei saanudki. Üldiselt oli aga muidu päris huvitav vaadata, kuidas siin valentinipäeva tähistatakse.
Kunstitunnis saame üsna pea väga huvitavat tööd teha. Peame tegema postri ühest kuulsast katedraalist. Ootan juba huviga.
Inglise keeles tegime tööd. Väljendid make ja do. Ülejäänud klass pidi need hispaania keelest inglise keelde tõlkima, kuna aga meie Reiliga hispaania keelt veel nii hästi ei oska, saime lihtsamalt. Õpetaja ütles meile väljendi viimase sõna, ning meie ülesanne oli öelda, kas see väljend käib koos make'iga või do'ga. Oleks vaid Eestis ka elu nii lihtne! :D
Siin väga valentinipäeva ei tähistata. Vähemalt mitte nii nagu meil, et tuuakse sõpradele kingitusi, shokolaadi, kommi, lilli jne. Kuigi tänaval kohtasin päris mitut meest/poissi lilled käes koju, ilmselt naise/pruudi juurde minemas. Küll tahaks ise ka, et keegi oleks mulle tänase päeva puhul lilli toonud :) (Ehk tuuakse siis 30.märtsil lennujaama.)
Meie aga Reiliga jätkasime Eesti traditsiooni ja tõime üksteisele kommi ja shokolaadi, sest sõber on ikkagi see, kes aitab hädas, ja meie arust on see päev lausa hädavajalik meelde tuletamaks kui tähtis üks sõber on.
Täna õhtul pidi erilist valentinipäeva õhtusööki saama. Ootan juba põnevusega...
Saatsin ka oma Eesti sõpradele sõbrapäeva tervitused ja sain väga üllatavad vastused. Dikteerin ühe:
"Oi papi röömsat söbrapäeva sullegi sinna! Ausalt see sönum sinult töi naeru suule hihi:)"
Soovitan ka teil, minu lugejatel vahel kolmeks kuuks kaugele maale sõita! ;)
HEAD SÕBRAPÄEVA!

No comments:

Post a Comment