Wednesday, March 14, 2012

Cuenca & jõusaal

No nüüd on küll häbi, lubasin nädalavahetusel kirjutada, aga kahjuks polnud piisavalt aega. Kõik päevad on paksult tegemisi täis ja arvuti jaoks polegi enam aega.
Reedel käisingi jõusaalis nagu plaanitud. Sinna jõudes asusime algul trenažööride kallale. Pool tundi seal nikerdamist ja siis algas Stepi-tund. 60 minutit puhast marssimist, ja ma pean ütlema, et ma pole kunagi nii palju higistanud kui peale seda tundi. Aga see polnud veel kõik. Peale seda oli pool tundi pausi, kosutasime end veidi ja siis algas 60 minutit Bodycombatit, midagi poksimise ja aeroobika segust. Käed on koguaeg püsti ja selline pinge on peal, et tunni lõpus ei jõua isegi korralikult venitada. Ilmselt oli seda kõike esimese korra jaoks liiga palju, sest pühapäeval ei suutnud ma normaalselt kõndida, vaid lonkasin, kuna säärelihased lihtsalt ei pidanud vastu. Õnneks kadus valu kahe päevaga ära ja teisipäeval polnud sellestenam jälgegi.
Laupäev möödus väga vingelt. Ärkasime 7st ja kell 8 oli start. Käisime Cuencas, Madriidist 180 kilomeetrit kagupool. See on linn kalju peal, aub kahe jõe, Jucari ja Huecari vahel. Üle Huecari jõe viib sild Puente de San Pablo, Juan del Pozo kanjonist imelisse linna. Enne linna minekut, külastasime ka Encantada de Cuenca't. See on linn, kus asub looduse poolt voolitud kivimid. Cuenca pole küll taoline ajaloolinn nagu Segovia või Toledo, aga ta on eriline just maastiku ja kanjonite poolest. Linnadest, mida siin külastanud olen, on see igatahes minu lemmik. Peale linnakülastust peatusime Ventana del diablo's, kus sai nautida imelist vaadet maastikule. Lisan ka pilte.
ENCANTADA DE CUENCA

MARIA KIVIMERERANNAS PÄIKEST VÕTMAS

PUENTE DE SAN PABLO
RIPPUVAD MAJAD (CASAS COLGADAS)
RESTORAN KANJONIS
SEENED

KROKODILL JA ELEVANT NINAPIDI KOOS
HÜLGEPOISS
VENTANA DE DIABLO
MAJA 14.SAJANDIST
CUENCA
KUULUS CUENCA LIKÖÖR
SELLISED UKSED SIIS
Pühapäeval sai õnneks kauem magada. Lõunatasime taaskord pere seltsis. Seekord tulid külla vanaema, vanaisa, onu ja onu naine, kes on muideks jaapanlanna. Nii et esindatud oli paljud rahvused. Õhtupoole läksime peretuttavate juurde jalgpalli vaatama ja pitsat sööma. Seal leppisime ka juba järgmise nädalavahetuse plaanid kokku. Loodetavasti lähme Alcalasse, mis on ka üks linn, aga Madriidile lähemal.
Esmaspäev oli metsikult soe. Termomeeter näitas tänaval isegi kohati +30, aga õhk nii soe ikka veel pole. Sooja ilma puhul käisime Reiliga jalutamas ja istusime paar tundi pargis, kuulasime muusikat ja nautisime niisama kaunist loodust.
Teisipäeval pidin saksa keelde minema, aga kuna olin üsna väsinud, siis jätsin selle korra vahele. Neljapäeval on koolis Skype-vestlus Eestiga. Loodame parimat. Õhtul aga külastasin taaskord jõusaali. Seekord vesivõimlemine ja aeroobika. Päris mõnus oli. Peaks vist Eestis ka endale sobiva treeningkoha leidma ja seda külastama hakkama.
Seekord siis kõik. Loodan, et ma teid päris unarusse ei jäta sooja ilma ja internetipuuduse tõttu. Kõike paremat!

No comments:

Post a Comment