Friday, January 13, 2012

Music class is the best!

Hommik algas raamatut lugedes, tänase päeva jooksul lugesin juba pool esimesest raamatust. Kui nii jätkub, siis on mul jaanuari lõpuks kõik raamatud loetud.. :D
Seejärel oli muusika, väga lahe ja huvitav tund. Teised mängisid flööti ja meie Reiliga mängisime ksülofonil. Eestis võiks ka selliseid tunde gümnaasiumis olla. muusika on koos 16-aastastega. Minu arvates on see kõige lahedam tund praegu, sest nii õpetaja kui ka õpilased hakkasid kohe inglise keeles rääkima, kõigest sai aru ja õpetaja oli ka väga sõbralik. Meid kutsuti ka juba koori laulma.
Inglise keele õpetaja on siiani haige, õpetaja eriti rääkida ei saa, aga tunnid hakkasid ikkagi eilsest pihta. Praegu teeme peamiselt iseseisvat tööd.
Seejärel jälle 2 vaba tundi. Lugesime raamatukogus raamatut. Reili juba lõpetas ühe, ma ka varsti.
Viimane tund oli kunst, kõige igavam, sest õpetaja jagab ainult lehti ja räägib hispaania keeles. Ainult mõnel korral kirjutab tahvlile paar sõna inglise keeles ja näitab pilte arhitektuurisaavutustest. Loodame Reiliga ainult, et meid kontrolltööd kirjutama ei panda, sest seda me küll teha ei oskaks :D
Pidin täna Mariaga näiteringi minema, aga peavalu tõttu läksin koju. Sain täna salli valmis.
Õhtul läks väike õde sõbranna sünnale, hiljem läksime talle järgi ja olime seal mõnda aega. Seejärel suundusime kodu lähedal asuvasse krevetibaari, kus sõime õhtusööki.
Tulime koju ja nüüd vaatame mingit väääga naljakat filmi...
Varsti lähen magama.

No comments:

Post a Comment