Sunday, January 29, 2012

TOLEDO

Kolmapäeva õhtul käisime, nagu õiged jalkafännid ikka, baaris jalgpalli vaatamas. Mängisid Real Madrid ja Barcelona, Hispaania jaoks oli see ajalooline mäng. Lõpptulemus oli 2:2. Peale seda, kui Barca esimesel poolajal 2:0 juhtima läks, loobusid kõik Real'i fännid võidust ning suundusid koju. Aga oh imet! Real suutis ikka teisel poolajal järgi jõuda.
Neljapäeval ei teinud midagi. Alustasin oma kunstiõpetuse praktilist tööd.
Reedel üritasime uuesti mulle pükse osta. Sel korral ma need ka kätte sain. Tagasitulles võtsime tee pealt kaasa Ana, kes oli oma sõbranna juures ja läksime ikka sinna samasse baari, kus me juba mitu korda käinud oleme. Sõime seal õhtust. Õhtu venis pikale ja saime koju alles 12 ajal.
Laupäeval alustasime teekonda Toledosse. Kella tunniosuti oli siis kuskil 10 ja 11 vahel. Sõit sinna kestis umbes ühe tunni. Väga ilus ajalooline linn, palju müüre ja suurepärased vaated. Aga tahaksin minna ka Segovia'sse, sest see pidi veel ilusam olema.

MINU LEMMIKPILT SIIANI
PÜHA PABER




Õhtul rääkisin perele taaskord veidi Eestist. Küsiti, et palju kraade Eestis hetkel on, vastasin, et kuskil -10 kuni -15. Ema ütles, et tema ei kujuta sellist külma endale ettegi. Ütlesin, et kui õues on miinus kakskümmend viis kraadi, siis õue minnes on selline tunne, nagu keegi näpistaks sind sõrmeotstega nina otsast ja põskedelt. Ja siis tuli lumeigatsus peale, sest sel aastal ma ilmselgelt seda ei näe, ainult piltidelt. Sain aru, et mulle ikka meeldib Eestis elada, kus suvel on parajalt soe, aga talvel see-eest mõnusalt lumine ja karge. Selline täiesti paras kliima minusugusele.
TÕELINE HISPAANIA CASA
HUVITAVAID FAKTE!
Piimapakke müüakse kümnekaupa ja neid ostetakse mitmeks kuuks ette, samuti ei asu need külmletis, kust meie oleme harjund ostma. Palju on tehislikke toiduaineid. Mina ei suudaks kaua sellist toitu süüa. Värske on ikkagi värske ja palju parema maitsega kui säilitusaineid täis topitud saiad ja piimad. Aga no loodame, et tänu sellele säilivad ka inimesed kauem. Võib-olla peaks Eestis sama asja propageerima: SÄILITUSAINETEGA SÄILID KAUEM NOORENA!

No comments:

Post a Comment